Bladmuziek / Arrangement Bed of Roses van Bon Jovi

“Bed of Roses” is een populaire ballad van de Amerikaanse rockband Bon Jovi. Het nummer werd uitgebracht in 1993 als de derde single van hun album “Keep the Faith”. Het werd een grote hit en behaalde de top 10 in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada.

Het nummer bevat een kenmerkende melodieuze opbouw, met rustige coupletten en een krachtig refrein waarin Jon Bon Jovi zijn kenmerkende rauwe en emotionele zangstijl laat horen.

“Bed of Roses” is een favoriet geworden onder fans van Bon Jovi en wordt vaak live uitgevoerd tijdens concerten. Het is een van de bekendste ballads van de band en heeft bijgedragen aan hun reputatie als meesters van het genre.

Met zijn romantische en meeslepende teksten, evenals de krachtige uitvoering van de band, blijft “Bed of Roses” een geliefd nummer dat mensen over de hele wereld raakt en inspireert. Het blijft een tijdloze klassieker in het repertoire van Bon Jovi.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd.  

Bekijk hier eenĀ voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum.