Bladmuziek / Arrangement Bloodshot van de Youngblood Brassband

Bloodshot is een nummer van The Youngblood Brass Band, een invloedrijke en dynamische brassband uit Wisconsin, Verenigde Staten. De band werd opgericht in 1997 en staat bekend om hun unieke mix van hiphop, jazz, funk en brassmuziek. Bloodshot is een van hun meest bekende en geliefde nummers.

Het nummer Bloodshot is een krachtige en energieke compositie die de kenmerkende sound van de band belichaamt. De trompetten, trombones en saxofoons komen samen en creëren een opwindend geluid dat je meteen meesleept.

The Youngblood Brass Band heeft met Bloodshot een reputatie opgebouwd als een van de meest innovatieve en opwindende brassbands van hun generatie. Hun vermogen om genres te vermengen en een unieke sound te creëren heeft hen een grote schare fans over de hele wereld opgeleverd. Ze hebben verschillende albums uitgebracht en treden regelmatig op in binnen- en buitenland.

Bloodshot is een krachtig en meeslepend nummer dat het beste van de Youngblood Brass Band laat zien. Het is een aanrader voor iedereen die houdt van energieke brassmuziek.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd.  

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum.