Bladmuziek/Arrangement Wat een heerlijke dag van Wolter Kroes

“Wat een heerlijke dag” is een bekend nummer van de Nederlandse zanger Wolter Kroes. Het werd uitgebracht in 2009 en groeide al snel uit tot een populaire zomerhit in Nederland. Het nummer staat bekend om zijn vrolijke en opgewekte melodie, die perfect past bij een zonnige dag.

De tekst van “Wat een heerlijke dag” beschrijft een dag vol plezier, liefde en geluk. Het nummer roept een gevoel van positiviteit en optimisme op en nodigt luisteraars uit om te genieten van het leven en de mooie momenten die het te bieden heeft.

Wolter Kroes is een Nederlandse volkszanger die al sinds de jaren 90 actief is in de muziekindustrie. Hij heeft talloze hits op zijn naam staan en staat bekend om zijn energieke optredens en aanstekelijke nummers. Met zijn kenmerkende stem en enthousiaste podiumaanwezigheid weet hij het publiek altijd mee te krijgen.

“Wat een heerlijke dag” is een van de populairste nummers van Wolter Kroes en wordt nog steeds regelmatig gedraaid op radiozenders en tijdens zijn optredens. Het nummer is een feelgood-anthem geworden en wordt geassocieerd met zomerse en gelukkige momenten. Het is een lied dat mensen inspireert om het beste uit het leven te halen en te genieten van elke dag.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum 

Bladmuziek
Arrangement
Wat een heerlijke dag
Wolter Kroes