Arrangement / Bladmuziek Celebration van Kool & The gang

Het nummer “Celebration” van Kool & the Gang is een vrolijk en feestelijk lied dat werd uitgebracht in 1980. Hier is een korte beschrijving van het arrangement en de bladmuziek:

“Celebration” heeft een opvallend funky en dansbaar arrangement. Het begint met een kenmerkende fanfareachtige melodie gespeeld op koperblazers, wat direct herkenbaar is.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Al met al is “Celebration” een levendig nummer met een uitbundig arrangement dat het perfect maakt voor feestelijke gelegenheden en een positieve sfeer uitstraalt.

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.