Bladmuziek / Arrangement The way to your heart (Soul Sister)

Het nummer “The Way to Your Heart” werd uitgebracht in 1988 en werd een internationale hit. Het is een poprocknummer met soulvolle invloeden en staat bekend om zijn aanstekelijke melodie en pakkende teksten. De songtekst lijkt de emoties te beschrijven die gepaard gaan met verlangen en liefde, en het streven om de genegenheid van een geliefde te winnen.

De term “Soul Sister” wordt vaak gebruikt als een informele uitdrukking om te verwijzen naar een hechte vriendschap of een diepe emotionele band tussen vrouwen. In dit geval kan het suggereren dat de persoon die wordt bezongen in het nummer niet alleen een romantische partner is, maar ook een zielsverwant of een nauwe vriendin.

Al met al is “The Way to Your Heart (Soul Sister)” een nummer dat bekend staat om zijn aanstekelijke deuntje en emotionele lading, en het heeft bijgedragen aan het succes van Soulsister in de muziekwereld.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.