bladmuziek Gabriella’s Song (as it is in heaven)

“Gabriella’s Song” is een lied dat oorspronkelijk verscheen in de Zweedse film “As It Is in Heaven” (Så som i himmelen) uit 2004. De tekst van “Gabriella’s Song” is zowel krachtig als ontroerend. Het lied gaat over het verlangen om gehoord te worden en de angst om jezelf te laten zien aan de wereld. Gabriella zingt over haar innerlijke stem die langzaam sterft door het verzwijgen van haar ware gevoelens. Maar uiteindelijk realiseert ze zich dat ze haar eigen pad moet volgen en haar stem moet laten horen, ongeacht de reacties van anderen.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

“Gabriella’s Song” is een krachtig voorbeeld van hoe muziek emoties kan overbrengen en mensen kan inspireren om hun ware zelf te uiten. Het blijft een geliefd nummer dat herinneringen oproept aan de film en de boodschap die het uitdraagt.

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.