Bladmuziek/Arrangement Zondag in het zuiden van Rowen heze

“Zondag in het Zuiden” is een bekend nummer van de Nederlandse band Rowwen Hèze. Rowwen Hèze is een Limburgse band die in 1985 werd opgericht en bekend staat om hun mix van folk, rock en tex-mex muziek. De bandleden zijn afkomstig uit het dorp America in de provincie Limburg.

“Zondag in het Zuiden” is een van de meest populaire nummers van de band en is een echte klassieker geworden. Het nummer beschrijft de typische sfeer en gemoedelijkheid van een zondag in het zuiden van Nederland. Het beeldt het gevoel van ontspanning, samenzijn met vrienden en genieten van het leven in de zuidelijke regio van het land uit.

Met hun energieke optredens en herkenbare muziek hebben ze een trouwe fanbase opgebouwd. Rowwen Hèze is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de meest geliefde en invloedrijke bands in Nederland. Ze hebben talloze hits en albums op hun naam staan en blijven optreden voor enthousiaste fans in binnen- en buitenland.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder geschreven voor de Funkapel Berlicum

Arrangement
Bladmuziek
Rowwen Heze
Zondag in het zuiden