Bladmuziek/Arrangement I’ve got the music in me van Kiki Dee

I’ve got the music in me is een single van de Kiki Dee Band en de eerste hit van Kiki Dee in Nederland.

Kiki Dee nam al singles op sinds 1963, maar kreeg pas echt succes toen ze overstapte naar het platenlabel van Elton John. Een flink aantal artiesten heeft  het nummer ook opgenomen, waaronder Sheena Easton, Aretha Franklin en Céline Dion.

“I’ve Got the Music in Me” is een populaire hit uit de jaren 70 die werd uitgevoerd door de Britse zangeres Kiki Dee. Het nummer werd oorspronkelijk uitgebracht in 1974 en was een grote hit in zowel het Verenigd Koninkrijk als de Verenigde Staten.

“I’ve Got the Music in Me” is een levendig en energiek nummer dat de kracht en vreugde van muziek viert. Het heeft een aanstekelijk refrein en een opzwepend arrangement dat een mix van pop, rock en soul combineert. Het nummer benadrukt Kiki Dee’s krachtige stem en haar vermogen om emotie over te brengen.

“I’ve Got the Music in Me” blijft een iconisch nummer uit de jaren 70 en wordt vaak geassocieerd met Kiki Dee’s kenmerkende geluid. Het is een tijdloze ode aan de kracht van muziek en een herinnering aan de impact die het kan hebben op ons leven.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum 

Bladmuziek
Arrangement
Kiki Dee
I’ve got the music in me