Bladmuziek / Arrangement van Acousticon van de Youngblood Brassband

De Youngblood Brassband is een Amerikaanse brassband uit Madison, Wisconsin. Ze combineren invloeden uit de New Orleans brassband-traditie met elementen van funk, jazz en hiphop. De band bestaat uit een energieke mix van koperblazers, saxofoons en een ritmesectie. Ze staan bekend om hun dynamische optredens en hun unieke mix van genres.

De Youngblood Brassband is opgericht in 1995 en heeft sindsdien een aantal albums uitgebracht, waaronder “Unlearn” en “Center:Level:Roar”. Ze hebben een loyale fanbase opgebouwd en hebben wereldwijd getourd.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd.  

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum.