Bladmuziek/Arrangement In ons Café van Django Wagner

Wat een gezellig sfeernummer en meezinger van Django Wagner en Frans Duijts, gegarandeerd feest in de tent!

“In ons café” is een nummer dat is uitgevoerd door Django Wagner en Frans Duijts, twee bekende Nederlandse zangers. Het nummer werd uitgebracht in 2011 en werd al snel een populaire hit in Nederland.

“In ons café” heeft een aanstekelijke melodie en een ritme dat uitnodigt om mee te zingen en te dansen. Het nummer werd al snel een favoriet in veel cafés en feestgelegenheden in Nederland. Het is een lied dat mensen samenbrengt en zorgt voor een gezellige sfeer.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om bladmuziek In ons café van Django Wagner en Frans Duits te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum 

Bladmuziek
Arrangement
In ons cafe
Django Wagner