Bladmuziek / Arrangement Tomorrow (uit de musical Annie)

“Tomorrow” is een iconisch nummer uit de musical “Annie”, geschreven door Charles Strouse en Martin Charnin. Het nummer werd voor het eerst uitgevoerd op Broadway in 1977 en groeide al snel uit tot een van de bekendste en geliefdste musicalnummers aller tijden.

“Tomorrow” wordt gezongen door het hoofdpersonage Annie, een weesmeisje dat opgroeit in een weeshuis. Het nummer vertelt de hoopvolle boodschap dat zelfs in moeilijke tijden er altijd een betere toekomst in het verschiet ligt. Annie zingt over haar overtuiging dat morgen de zon weer zal schijnen, de stormen zullen verdwijnen en er geluk op haar pad zal komen.

Het nummer is een inspirerend en optimistisch lied dat door de jaren heen talloze artiesten heeft geïnspireerd en gecoverd. Het is een symbool geworden van hoop en veerkracht, en wordt vaak geassocieerd met doorzettingsvermogen en het overwinnen van tegenslagen.

“Tomorrow” heeft de tand des tijds doorstaan en blijft een favoriet nummer in musicalproducties over de hele wereld. De krachtige tekst en melodie hebben het tot een klassieker gemaakt die generaties lang mensen blijft inspireren en aanmoedigen om te geloven in een betere toekomst, zelfs in de moeilijkste tijden.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd.  

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum.