Bladmuziek / Arrangement van Ain’t no sunshine van Bill Withers

“Ain’t No Sunshine” is een soulklassieker geschreven en uitgevoerd door de Amerikaanse singer-songwriter Bill Withers. Het nummer werd uitgebracht in 1971 als onderdeel van zijn debuutalbum “Just As I Am”. Het staat bekend om zijn eenvoudige, maar krachtige arrangement en de aangrijpende emoties die Withers in zijn vocale uitvoering legt.

“Ain’t No Sunshine” werd een enorme hit en heeft door de jaren heen een blijvende invloed gehad op de muziekwereld. Het is gecoverd door vele artiesten en blijft een tijdloos nummer dat wordt gewaardeerd om zijn emotionele impact en muzikale eenvoud.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euri

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door. 

Dit nummer is eerder gearrangeerd in opdracht van de Funkapel Berlicum. Het arrangement bevat geen slagwerkpartijen.