Bladmuziek / Arrangement Pamela van TOTO

“Pamela” is een nummer van de Amerikaanse rockband Toto, afkomstig van hun album “The Seventh One” dat werd uitgebracht in 1988. Het nummer is geschreven door David Paich, Joseph Williams en Toto’s toenmalige gitarist Steve Lukather.

“Pamela” heeft een karakteristieke Toto-sound, met een mix van rock, pop en een vleugje progressieve rock. Het lied vertelt het verhaal van een romantische relatie, waarin de zanger zijn liefde voor Pamela bezingt. De naam “Pamela” wordt in het refrein herhaald en het nummer kenmerkt zich door het kenmerkende gitaarwerk van Steve Lukather en de heldere zang van Joseph Williams.

Het nummer kende redelijk succes en behaalde respectabele posities in verschillende hitlijsten. “Pamela” is een herkenbaar stuk binnen het repertoire van Toto en is een voorbeeld van hun vermogen om poprockmuziek te produceren met vakmanschap en muzikaliteit.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.