Bladmuziek / Arrangement Right here waiting for you (Richard Marx)

“Right Here Waiting” is een romantisch nummer geschreven en uitgevoerd door de Amerikaanse singer-songwriter Richard Marx. Het werd uitgebracht in 1989 als een single van zijn tweede album “Repeat Offender”. Het nummer werd een van de grootste hits in de carrière van Richard Marx en heeft sindsdien een iconische status gekregen als een tijdloze ballad.

Het nummer heeft een zachte, melodieuze en intieme sfeer. De tekst van “Right Here Waiting” spreekt over liefde en verlangen. Richard Marx zingt over het wachten op zijn geliefde, ongeacht de afstand tussen hen, en belooft trouw te blijven. De emotionele en persoonlijke aard van de tekst, gecombineerd met Marx’ krachtige stem, draagt bij aan de impact van het nummer. “Right Here Waiting” werd wereldwijd een enorme hit en bereikte de top van de hitlijsten in verschillende landen.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.