Bladmuziek/Arrangement Django Wagner (medley van Kali en Als jij niet kiezen kan)

Twee gezellige meezingers van volkszanger Django Wagner: Kali en Als jij niet kiezen kan. De nummers gaan naadloos in elkaar over!

Kali is een nummer van de Nederlandse zanger Django Wagner. Django Wagner, geboren op 26 oktober 1971, is een populaire zanger in het levensliedgenre in Nederland. Hij staat bekend om zijn warme stemgeluid en zijn romantische liedjes.

Het nummer “Kali” is een van de bekendste hits van Django Wagner. Het werd uitgebracht in 2013 en werd al snel een grote hit in Nederland. Het is een liefdeslied dat gaat over een man genaamd Kali die verliefd wordt op een vrouw. Hij beschrijft haar schoonheid en de gevoelens die ze in hem oproept. De tekst van het nummer is emotioneel en romantisch, zoals veel van Django Wagner’s liedjes.

Django Wagner heeft in de loop der jaren veel succes gehad in Nederland met zijn muziek. Hij heeft meerdere albums uitgebracht en heeft een trouwe fanbase opgebouwd. Zijn nummers zijn vaak herkenbaar aan zijn kenmerkende stem en de melodieën die je laten meezingen.

Kali is slechts een van de vele nummers die Django Wagner heeft uitgebracht, maar het is zeker een van zijn populairste. Het toont zijn talent als zanger en zijn vermogen om het publiek te raken met zijn muziek. Als je van het levenslied houdt, is de kans groot dat je de muziek van Django Wagner kunt waarderen, waaronder zijn nummer “Kali”.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om dit nummer te bestellen.