Arrangement / Bladmuziek “Baggy Trousers” van Madness

“Baggy Trousers” is een nummer van de Britse ska-popband Madness, uitgebracht in 1980 op hun album “Absolutely”. Het nummer is geschreven door de leden van de band, Mike Barson en Suggs (Graham McPherson). “Baggy Trousers” is een levendig en vrolijk nummer dat een nostalgische blik werpt op schooltijd en de jeugdjaren. De tekst beschrijft verschillende komische situaties en herinneringen aan school, waaronder het dragen van wijde broeken (“baggy trousers”), schooluniformen, en ondeugende streken. Het nummer vangt de speelse en rebelse geest van de jeugd in een levendige ska-muzikale setting.

Arrangementen op deze site zijn geschreven voor een carnavalsband, hofkapel, joekskapel, funkapel, carnavalsorkest, blaaskapel, blaasband (niet voor harmonie- of fanfare-orkesten). Vrijwel alle partijen zijn meerstemmig geschreven voor trompet, trombone en alt-saxofoon en enkelstemming voor bariton en tenorsax (soms meerstemmig) en BbBas. Op verzoek kunnen bestaande stemmen worden omgezet. De arrangementen zijn voorzien van een directiepartij, maar bevatten geen slagwerkpartijen. De partijen worden als pdf geleverd. 

Bekijk hier een voorbeeldpartij.
Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
Kosten: 25 euro

Klik hier om Baggy Trousers van Madness via de mail te bestellen. Geef svp ook de naam van de band en de bezetting door.